Categorie archief: Elst

Line de Geus

Line de Geus

Line de Geus

Sinds februari 2012 heb ik de opleiding FT/OT in de thuiszorg afgerond. Naast mijn werk in een algemene praktijk voor oefentherapie en psychosomatische oefentherapie hoop ik nu ook te gaan werken in de thuiszorg, via Buurtzorg Elst. Samen met mijn collega Mieke Molenaar, die al een aantal jaren in Elst bij Buurtzorg+ mee draait, hoop ik zo in Elst en mogelijk ook in de omgeving, de thuiszorgtherapie te gaan uitvoeren.

Tel: 0481-373348
Email: line@oefentherapie-elst.nl

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Mieke Molenaar

Mieke Molenaar

Mieke Molenaar

Ik ben in 1979 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. Na dertig jaar
patiënten over de vloer te hebben gehad vond ik het tijd om de rollen om te draaien. Sinds 2009 werk ik als thuiszorgtherapeut en werk ik alleen nog bij mensen thuis. Hierdoor kan de therapie veel effectiever zijn omdatmensen de oefeningen aanleren in hun eigen woonomgeving en deze daardoor automatisch gaan toepassen.

In Elst werk ik veel samen met de twee buurtzorgteams  en met de ergotherapeut. We houden elkaar op de hoogte en overleggen over de beste manier om iets aan te pakken. Door de combinatie verzorging en therapie proberen we om ervoor te zorgen dat mensen zo lang en gezond mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen.  Ik ben erg enthousiast over deze samenwerking en ook de patiënten geven vaak aan dat deze manier van werken een grote meerwaarde voor ze heeft.

Daarnaast werk ik twee dagen per week voor Buurtzorg Nederland, om de
combinatie van therapie en verzorging ook elders in Nederland te promoten.

U kunt mij telefonisch bereiken op 0613047843

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht