Categorie archief: Driebergen

Paulien van Eldik

Paulien van Eldik 1Praktijknaam: Praktijk voor Thuiszorgtherapie OptiFysik
Adres: Drieklinken 28
Postcode: 3972 ED
Plaats: Driebergen
Correspondentieadres: Gortstraat 78, 3905 BG Veenendaal
Tel: 06-29446055
E-mail: optifysik@hotmail.nl

Ik ben Paulien van Eldik en sinds juli 2012 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. Het mooie aan mijn beroep is, dat ik mensen leer hoe ze zelf met hun klachten op het gebied van houding en beweging om kunnen gaan. Ik ben lid van de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck. Daarnaast sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Vanaf 1 januari 2014 heb ik praktijk OptiFysik in Driebergen van Ed Laagewaard overgenomen en ben ik werkzaam als thuiszorgtherapeut. Ik ben toen ook meteen gestart met de cursus Geïntegreerde Thuiszorgtherapie, welke ik 11 juni 2014 zal afronden.

De oudere mens heeft altijd mijn interesse getrokken. Tijdens mijn opleiding en verschillende waarnemingen daarna, heb ik veel ervaring opgedaan met het geven van bewegingstherapie aan ouderen.

Het begeleiden en helpen oplossen van soms moeilijke problematieken die kunnen ontstaan in thuissituaties, samen met anderen zorgverleners uit mijn netwerk, geeft mij veel voldoening. Het is voor mij een voorrecht om op deze manier mensen te kunnen helpen.

U kunt mij direct bereiken op 06-29446055 of een mail sturen naar optifysik@hotmail.nl

Voor meer informatie kunt u kijken op mijn website: www.optifysik.nl

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Editha Voskuil

Praktijknaam: Praktijk voor Fysiotherapie Coolsmalaan
Adres:Coolsmalaan 32
Postcode:3971KW
Plaats:Driebergen
Tel:0343-512837
E-mail:editha.voskuil@planet.nl

Datum afronding cursus fysiotherapie in de thuiszorg:    2009
Beroepsopleiding en evt. lidnummer van de beroepsvereniging: Fysiotherapie en KNGF 20338

Mijn naam is Editha Voskuil, afgestudeerd in 1981 en inmiddels al meer dan 30 jaar werkzaam in mijn eigen praktijk (Fysiotherapie ‘Coolsmalaan’) in Driebergen. Wij werken met acht fysiotherapeuten, die allen hun eigen specialisaties hebben. Onze praktijk richt zich van oudsher vooral op de behandeling van ouderen (55+) in de praktijk of aan huis.

In 2009 heb ik de cursus ‘Thuiszorgfysiotherapie’ gedaan omdat ik steeds vaker cliënten kreeg met complexe hulpvragen in hun thuissituatie. In de loop der jaren heb ik ervaren dat in veel van deze gevallen multidisciplinair werken noodzakelijk is om goede zorg te kunnen bieden en samen ervoor te zorgen dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.coolsmafysio.nl. U kunt mij telefonisch bereiken op 0343-512837 of via editha.voskuil@planet.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ed Laagewaard

Ed Laagewaard

Ed Laagewaard

Ik ben Ed Laagewaard en sinds 1979 praktiserend als fysiotherapeut. Een professie die me blijft boeien door mijn interesse in mensen. Ik ben geregistreerd manueel therapeut en sportfysiotherapeut en ik heb in mijn praktijk veel ervaring opgedaan met arbeidsgerelateerde klachten en chronische patiënten.

Na een verhuizing vanuit het noorden ben ik in 2008 in Driebergen gestart met mijn praktijk voor Thuiszorgfysiotherapie. Ik heb veel affiniteit met de oudere mens en geholpen door mijn uitgebreide ervaring en kennistoename kan ik nu veel betekenen voor deze doelgroep.

Het begeleiden en helpen oplossen van soms moeilijke problematieken die kunnen ontstaan in thuissituaties, samen met anderen uit mijn netwerk, geeft mij veel voldoening in mijn werk. Het is voor mij een voorrecht om zo in levens van mensen te mogen kijken.

Direct bereikbaar ben ik op 06-20920253 en via de mail optifysik@gmail.com

Mijn website is www.optifysik.nl

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht