Categorie archief: Lochem

Arianne Koopmans-Witjes

Ariannne Koopmans-Witjes

Ariannne Koopmans-Witjes

Mijn naam is Arianne Koopmans-Witjes. In dit korte stukje zal ik iets over mijzelf en mijn werk vertellen. Sinds 1980 ben ik werkzaam als fysiotherapeut, hiervan heb ik drie jaar in een verpleeghuis gewerkt en de andere jaren in de zogenaamde eerste lijns praktijk. Vanaf 1987 ben ik praktijkhouder in het landelijke Barchem.

Binnen het werkterrein van de fysiotherapeut ben ik naast algemeen fysiotherapeut gespecialiseerd als psychosomatisch fysiotherapeut en sinds drie jaar ook als thuiszorgtherapeut. Met het Buurtzorgteam Lochem ben ik een directe samenwerking gestart. Dit houdt in dat ik voor dit team aanspreekpunt ben voor alle zaken die te maken hebben met bewegen. Hieronder vallen ook de problemen die mensen tegenkomen als bewegen niet meer zo makkelijk gaat. In de zorg worden er steeds meer vormen van samenwerking opgezet, een mooi een voorbeeld hiervan is het netwerk rondom de ziekte van Parkinson. Deze zomer heb ik de bijscholing voor het ParkinsonNet afgerond en dit is dan ook een nieuwe stap om het samenwerken in de zorg verder vorm te geven binnen de praktijk in Barchem.

Werken als thuiszorgtherapeut geeft veel voldoening. De samenwerking met de verschillende thuiszorg organisaties de ergotherapie en de huisartsenpraktijken geeft mij de mogelijkheid om de noodzakelijke zorg voor een patiƫnt snel vorm te geven. Mocht u problemen ondervinden met het bewegen of wilt u graag advies dan kunt u mij bellen of een e-mail sturen.

De contactgegevens zijn:

T 0573-441456 E arianne@fysiobarchem.nl U kunt meer informatie over onze praktijk vinden op de website; www.fysiobarchem.nl

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht