Categorie archief: Ede

Ellen Toet

Naam:  Ellen Toet ( E.M.)
Praktijknaam: Lijf  & Leven Ede, Lijf & Leven Vianen
Adres: Klaphekweg 40, Ursulinenhof 1
Postcode: 6713 HN, 4133 DA
Plaats: Ede, Vianen
Tel: 0318-642509, 0347-769019
Email: ellen.toet@lijfenleven.com
Ik ben Ellen Toet, sinds 1985 werkzaam als fysiotherapeut in Ede en sinds 2013 ook in Vianen. Ik werk vooral in het gebied van chronische aandoeningen zoals COPD, hartfalen, neurologie en ouderen. Wij werken in onze praktijk samen met de ergotherapeut, dietist, longverpleegkundige en huisarts. Een multidisciplinaire aanpak (samen met meer zorgverleners in één traject werken) is voor mij altijd logisch geweest. Betere zorg in de thuissituatie krijg je niet alleen door te werken aan zoveel mogelijk herstel, maar ook door te zorgen voor aanpassingen die écht nodig zijn.

Samen met mijn collega fysiotherapeut Ingeborgh en een ergotherapeut werken we in Buurtzorg+team Ede-West en Ede-Zuid. In Vianen zoeken we nog naar verdere samenwerking.

Wij komen op verwijzing van de huisarts of specialist thuis en oefenen vanuit de hulpvraag van de patiënt: wat wil hij of zij weer gaan bereiken?

Ook worden we vaak betrokken bij  palliatieve trajecten, om pijn te verminderen, benauwdheid te verminderen en de mantelzorger te ondersteunen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Rebecca van Laar

Rebecca van Laar

Rebecca van Laar

In 1976 ben ik afgestudeerde als oefentherapeut Cesar, in Utrecht, en ben  gaan werken in het verpleeghuis in Bennekom en heb hier 13 jaar met veel plezier gewerkt. Vanaf 1989 ben ik 1e lijns gaan werken in mijn eigen praktijk te Ede.

De laatste jaren gaf ik al wel regelmatig therapie aan huis, maar sedert de opleiding als thuiszorgtherapeut, ben ik veel meer samenwerking gaan zoeken met thuiszorgorganisaties en de ergotherapie ( Ergodus in Ede en omgeving) en nog enthousiaster over het behandelen van de oudere mens in hun thuissituatie, omdat je dan direct kan inspelen op de lichamelijke problematiek die ze mogelijk ervaren in en om hun huis.

Ik ben mij nu verder aan het specialiseren als geriatrisch oefentherapeut, en ben ik aangesloten bij het Parkinsonnetwerk  Ede/Wageningen , als Parkinsontherapeut. In mijn praktijk behandel ik clienten met  houdings-bewegingsklachten, en bij de oudere clienten kom ik thuis, ook omdat ze vaak niet in staat zijn naar de praktijk te komen. Hiernaast werk ik 10 uur in de week in het verpleeghuis in Bennekom.

Mijn collega in de praktijk , Fien de Kok, is naast oefentherapeut, onlangs afgestudeerd als Thuiszorgtherapeut.

U kan de praktijk vinden:
Anjelierlaan 10 a
6713 GG Ede
Tel: 06-40766210
www.cesaroefentherapie-ede.nl
E-mail: praktijk@cesaroefentherapie-ede.nl

 

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht