Categorie archief: Hattem

Wim Kloosterboer

Wim Kloosterboer

Wim Kloosterboer

naam: Wim Kloosterboer
praktijknaam: Boomgaard, Fysiotherapie
adres: Van Galenstraat 2a
postcode:8051 VC
plaats: Hattem
tel: 06 1303 6880
email: info@boomgaardfysio.nl
Ik ben Wim Kloosterboer, algemeen fysiotherapeut sinds 1985 en sinds 2012 geriatrisch fysiotherapeut.

In 2014 heb ik de cursus geïntegreerde thuiszorgtherapie afgerond.
Sinds 2009 heb ik een solo eerstelijns fysiotherapie praktijk, gesitueerd in woon- en zorgcentrum de Bongerd in Hattem. Daarvoor was ik jarenlang werkzaam in een maatschap voor fysiotherapie, eveneens in Hattem.

Ik vind het leuk om mensen die niet in staat zijn om naar de praktijk te komen, in samenwerking met de thuiszorg en andere betrokken disciplines, aan huis te behandelen.

Ik zie een duidelijke meerwaarde in het behandelen in de leefomgeving. In de directe leefomgeving wordt de vertaling van behandeling naar functie sneller gemaakt.
Het is mijn doel om door middel van fysiotherapeutische behandelingen en expertise mijn aandeel te hebben in het mogelijk maken van optimaal thuis te kunnen wonen, het vergroten van de zelfredzaamheid, het verminderen van valgevaar en het optimaliseren van de kwaliteit van leven van de hulpbehoevende thuiswonende oudere en mensen met een chronische, of terminale aandoening.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Jolanda Drewes-Keuning

Jolanda Drewes-Keuning

Jolanda Drewes-Keuning

Ik, Jolanda Drewes-Keuning ben sinds 1986 werkzaam als fysiotherapeute. Ik heb ervaring opgedaan in een ziekenhuis, een verpleeghuis en in diverse particuliere praktijken in Zwitserland en Nederland. Sinds 2009 heb ik een eigen praktijk voor fysiotherapie bij de clienten thuis, Fysio Domus. Ik heb me met de jaren o.a. gespecialiseerd in de richting haptonomie en ben nu bezig met de opleiding tot geriatrisch fysiotherapeute. Wat me prikkelt in mijn vak is om samen met de klient en evt. andere collega’s te kijken hoe de klient met zijn lichamelijke ongemakken in de thuissetting zo optimaal mogelijk kan functioneren.

Tel: 038-4446675
E-mail: jtmdrewes@planet.nl

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht