Categorie archief: Delden

Adri Vrieler-Verwey

Adrie Vrieler-Verwey

Adrie Vrieler-Verwey

Mijn naam is Adri Vrieler-Verwey. In 1976 ben ik als oefentherapeute Mensendieck afgestudeerd. Daarna heb ik eerst 2 jaar in een algemeen ziekenhuis gewerkt. Vanaf 1978 heb ik een eigen praktijk in Enschede en sinds 2009 ook in Delden. Voor mij is het steeds weer een uitdaging om een bijdrage te leveren aan het zodanig verbeteren van het bewegen, dat men weer meer zelfredzaam en comfortabeler kan functioneren.

In de loop van de jaren heb ik kinderen en volwassenen met allerlei verschillende klachten en beperkingen bij het bewegen geholpen. De laatste jaren betreft dit in toenemende mate ouderen. Als de therapie thuis plaats vindt, werk ik regelmatig samen met andere zorgverleners en mantelzorgers. Hierbij staat wat mij betreft zorg op maat voorop. In georganiseerd verband werk ik samen in de multidisciplinaire werkgroep ouderen van Het Gezondheidshoes.

Ik ben aangesloten bij het ParkinsonNet, een multidisciplinair samenwerkingsverband voor de behandeling van de Ziekte van Parkinson en het Netwerk Chronische Pijn, een netwerk van oefentherapeuten voor het behandelen en begeleiden van chronisch pijnpatiĆ«nten. Wat betreft ouderen vergroot ik mijn kennis door het volgen van cursussen, het lezen van literatuur en het multi- en monodisciplinair bespreken van casuĆÆstiek en delen van kennis.

Meer informatie: www.mensendiecktherapie-vrieler.nl, telefonisch (053-4301855, 06-38151842) of per e-mail (ahvrielerverwey@hotmail.com).

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht