Categorie archief: Nijmegen

Yvonne Geraedts

Praktijknaam: Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen
Adres: Berg en Dalseweg 122A
Postcode:6522BW
Plaats:Nijmegen

E-mail: fin@hccnet.nl; ymlgeraedts@gmail.com
Website: www. HaptonomieNijmegen.nl

Mijn naam is Yvonne Geraedts en ik werk vanuit het Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen. Als fysiotherapeute in de thuiszorg kom ik bij mensen aan huis in alle wijken van Nijmegen. Het omgaan met mensen en het aanvoelen wat iemand nodig heeft is voor mij de drijfveer in mijn werk.

In de vertrouwde thuissituatie ontstaat snel een band en veranderingen worden eerder opgemerkt. Met oefeningen en adviezen speel ik daar dan meteen op in. Aktiviteiten die voor de patiënt belangrijk zijn, worden geoefend. Knelpunten zijn snel zichtbaar en kunnen worden opgelost of verminderd. Met het oog op de zelfredzaamheid van de patiënt heeft behandeling aan huis een duidelijke meerwaarde.

Ook mantelzorgers worden bij de behandeling betrokken en geholpen bij problemen die zij bij de verzorging tegenkomen.

Ik werk nauw samen met de Buurtzorgteams in Nijmegen en met de ergotherapeuten. We hebben regelmatig overleg over de zorg van onze patiënten. Onze belangrijkste doelstelling is: hoe kunnen we de zorg zo optimaal mogelijk geven , zodat de mensen zo lang en gezond mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven.

Het samen zoeken , ook met andere disciplines, naar een passende en persoonlijke oplossing, is heel belangrijk en ook de patiënten geven aan dit heel waardevol te vinden.

Wat mij betreft is deze intensieve samenwerking een ‘must’ bij de verzorging van (langdurig) zieken.

U kunt mij bellen op telefoonnummer: 0243228418 of mijn mobiel: 0646375416

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Theo Eikholt

Theo Eikholt Thuiszorgtherapie

Theo Eikholt

Ik ben afgestudeerd in 1983 en heb daarna jarenlang gewerkt binnen de ouderenzorg in verzorgings- en verpleeghuizen. Hierdoor heb ik veel ervaring op het gebied van behandelen en begeleiden van de oudere somatische en psycho-geriatrische patiënt. De laatste jaren werk ik binnen praktijken in Nijmegen en Oss in de eerste lijn, waarbij ik me vrijwel alleen bezig houdt met het aan-huis behandelen van oudere, geriatrische patiënten. Door mijn arbeidsverleden binnen instellingen heb ik veel multidisciplinair gewerkt, waardoor ik heb ervaren dat het samenwerken met verschillende behandelaars rondom een patiënt een duidelijke meerwaarde biedt. Dit is dan mijn insteek bij mijn werk in de eerste lijn. De onlangs gevolgde opleidingen “Fysiotherapie in de thuiszorg” en “Parkinson” (vanuit ParkinsonNet) hebben mij nog meer handvatten gegeven om heel breed inzetbaar te zijn voor deze doelgroepen. “Zelfredzaamheid”, “empathie” en “zorg-op-maat zijn daarbij sleutelwoorden.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht