Categorie archief: Horn

Silvian Timmermans-Nies

Silvian Timmermans-Nies

Silvian Timmermans-Nies

Mijn naam is Silvian Timmermans- Nies. Ik ben in 1994 afgestudeerd als fysiotherapeut. Al vanaf mijn stage ben ik werkzaam in de ouderenzorg. Vanaf 2000 ben ik werkzaam voor mijn huidige werkgever, het behandelcentrum van Proteion Thuis. Ik ben werkzaam in zorgcentrum “De Kreppel”, een van de locaties van Proteion Thuis.

Tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden zie ik o.a. cliënten met nieuwe heup, nieuwe knie, ziekte van Parkinson, MS, COPD, CVA, dementie.Cliënten worden behandeld in een praktijkruimte binnen het zorgcentrum, maar als het noodzakelijk is, kom ik ook aan huis.
Het behandelcentrum werkt van oudsher al multidisciplinair. We werken nauw samen met de ergotherapie, logopedie, diëtetiek, specialist ouderenzorg, psychologen en maatschappelijk werk. Ook hebben we korte lijnen met o.a. leveranciers van hulpmiddelen.

In 2009 heb ik de cursus “fysiotherapie in de thuiszorg afgerond”.
Momenteel (2012) zijn we binnen het behandelcentrum van Proteion Thuis gestart met het opzetten van “geïntegreerde thuiszorg”, oftewel fysiotherapie in de thuiszorg. Ik ben van mening dat fysiotherapie in de thuiszorg een heel belangrijke rol gaat spelen in de toekomst. Er komen steeds meer ouderen, die in hun eigen vertrouwde omgeving willen blijven wonen. Hier kan fysiotherapie in de thuiszorg haar steentje aan bijdragen.

Via de mail:
silviantimmermans@proteion.nl

De website van Proteion kunt u vinden onder:
www.proteion.nl

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht