Categorie archief: Haarlemmermeer

Saskia van der Drift en Natascha Esseveld

Saskia van der Drift

Ik heb een praktijk voor oefentherapie Cesar en werk 80% bij mensen in de thuissituatie. Hiermee ben ik in 2008 gestart in Rijsenhout en heb mijn werkzaamheden in 2010 met uitgebreid naar de rest van de Haarlemmermeer. Ik werk vanuit onze praktijklokaties in Hoofddorp en Rijsenhout in de gehele Haarlemmermeer en indien nodig in Aalsmeer Zuid. ik werk nauw samen met verwijzers en andere paramedische disciplines. Mijn specialisaties zijn: kwetsbare ouderen, neurorevalidatie en Parkinson. Daarnaast heb ik veel werkervaring met terminale zorg (Hospice werkzaamheden), dementie, revalidatie na OK, artrose en osteoporose.

Ik participeer in het ParkinsonNet, de CVA-ketenzorg in de Haarlemmermeer en ben stil lid van het Osteoporoseplatform van het Spaarne Ziekenhuis. Tenslotte is mijn therapie niet aan leeftijd gebonden. Indien complexe zorg in de thuissituatie noodzakelijk is, kan ik hier zeer goed in participeren.

email: otc.vanderdrift@gmail.com

Natascha Esseveld

Ik ben in 2002 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. Sinds 2010 ben ik samen met mijn collega Saskia van der Drift gestart met thuiszorgoefentherapie in de Haarlemmermeer. Ik kom vooral in de dorpen Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Abbenes, Beinsdorp en Lisserbroek. Voor meer informatie over mij en mijn praktijk kunt u kijken op de website www.haarlemmermeer-oefentherapie.nl.

email: natascha_e@yahoo.com

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht