Categorie archief: Borculo

Ria Koeslag

Ik ben Ria Koeslag, oefentherapeut Cesar, afgestudeerd in 1981. Na mijn opleiding heb ik 6 jaar in een verzorgings- en verpleeghuis gewerkt. Daarna ben ik een praktijk begonnen in Borculo en daar werk ik nu 23 jaar als zelfstandig oefentherapeut Cesar.

Naast mijn werk als algemeen oefentherapeut Cesar ben ik mij de laatste jaren in het bijzonder gaan richten op de zorg voor ouderen. Diverse cursussen en opleidingen heb ik hierin gevolgd. Zo ben ik sinds 4 jaar Thuiszorgtherapeut. Als Thuiszorgtherapeut heb ik met diverse thuiszorgorganisaties contact, waaronder Buurtzorg Ruurlo.

Verder ben ik sinds 2 jaar ParkinsonNet therapeut en werk daarin samen met diverse disciplines in het ParkinsonNet Winterswijk.

Ouderen komen bij mij in de praktijk maar ik kom ook regelmatig bij ouderen aan huis. De begeleiding wordt afgestemd op de individuele mogelijkheden en omstandigheden in de thuissituatie. Hiervoor werk ik samen met de mantelzorger, ergotherapeut, huisartsen en thuiszorgorganisaties om het zelfstandig wonen zo veilig en verantwoord mogelijk te krijgen en houden.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht