Categorie archief: Ermelo

Piet Huibers

praktijknaam: Hokkeling en Huibers, fysio/- manueletherapie
adres: Badhuisweg 6
postcode: 3851 PN
plaats: Ermelo
tel: 0341-563777
email: fysiotherapie-ermelo@hetnet.nl
datum afronding cursus fysiotherapie in de thuiszorg: 2009
beroepsopleiding en evt. lidnummer van de beroepsvereniging: Geriatrie Fysiotherapeut lidnr. KNGF: 14274

Als Geriatrie Fysiotherapeut in de eerste lijn ben ik vooral gefocust op het stimuleren en in stand houden van het zelfstandig functioneren van ouderen in de thuis situatie.
Naast veel scholing, ervaring en inzicht in de problemen die ouderen hierbij ervaren is samenwerking met andere betrokken hulpverleners onmisbaar.

Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring als fysiotherapeut, sinds 2000 als geregistreerd Geriatrie Fysiotherapeut. Vooral samen met de cliënt en andere hulpverleners de complexe problemen van ouderen met beperkingen in hun thuissituatie oplossen is voor mij een belangrijke uitdaging. Zelfstandig functioneren onder eigen regie staat hierbij voorop.

Onze praktijk in Ermelo bestaat uit een team van 9 collega’s en wij hebben veel mogelijkheden voor revalidatie en therapie. Indien nodig komen we ook bij u aan huis. Wij werken samen met Ergotherapeuten, Logopedisten, Medisch Specialisten, Huisartsen en alle thuiszorginstellingen, maar in het bijzonder met BUURTZORG.

Tevens ben ik lid van Parkinson Net en dientengevolge gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van deze patiënten categorie.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht