Categorie archief: Breda

Maartje Jacobs

Praktijknaam: Praktijk Graaf Hendrik III laan
A
dres: Graaf Hendrik III laan 123
Postcode: 4819 CD
Plaats: Breda

Tel: 076-5213280
Email: info@praktijkgh3laan.nl maartje@praktijkgh3laan.nl

Ik ben Maartje Jacobs en in 1999 afgestudeerd aan de opleiding in Breda. Daarna heb ik in 2005 de opleiding tot geriariefysiotherapeute afgerond. Verder ben ik aangesloten bij ParkinsonNet en heb in 2011 de cursus Fysiotherapie in de thuiszorg afgerond. Daarnaast heb ik diverse scholingen gevolgd mbt NAH, valpreventie en D.A.M.-technieken.

Tot 2001 heb ik in een verpleeghuis,een eerstelijnspraktijk en een instelling voor verstandelijk gehandicapten gewerkt. Van 2001 tot 2011 heb ik met veel plezier in Eersel gewerkt in een eerstelijnspraktijk, waarbij de aandacht met name lag bij de ouderen en mensen met centraal neurologische aandoeningen, mn met de ziekte van Parkinson.

Sinds april 2011 ben ik werkzaam in Breda in praktijk Graaf Hendrik III laan. Ook hier ligt bij mij de aandacht weer op het behandelen van ouderen en mensen met niet aangeboren hersenletsel, zoals Parkinson.

Vanuit het veelvuldig aan huis behandelen ontstond bij mij de behoefte om meer handvaten te krijgen voor samenwerking met andere disciplines zoals de collega’s van de thuiszorg. Inmiddels liggen er contacten vanuit onze praktijk met meerdere thuiszorgorganisaties . Als praktijk zijnde nemen we inmiddels deel aan structureel overleg met een thuiszorgorganisatie en aan multidisciplinaire overleggen bij een tweetal huisartsenpraktijken. Ook is de praktijk betrokken bij diverse projecten, die gericht zijn op de zelfredzaamheid van de oudere patiënt.

Mijn streven is het ondersteunen en begeleiden van mensen in hun wens zo lang en optimaal mogelijk zelfstandig in hun eigen veilige woonomgeving te blijven functioneren, daar waar nodig met hulp van mantelzorg en/of andere hulp/zorg. 

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht