Categorie archief: Delft

Liesbeth Schoppink

Praktijknaam: praktijk voor fysio- en manuele therapie Abtswoude
Adres: Aart van der Leeuwlaan 528
Postcode: 2624 LJ
Plaats: Delft
Tel:015-2576623
E-mail: e.m.schoppink@kabelfoon.net

Mijn naam is Liesbeth Schoppink. Ik ben sinds 1992 fysiotherapeut. Aansluitend heb ik gezondheidswetenschappen gestudeerd en heb dit in 1994 afgerond. Ik heb de eerste jaren ervaring opgedaan als fysiotherapeut in een groot ziekenhuis in Den Haag. Later ben ik in een praktijk gaan werken en sinds 2006 heb ik met mijn collega een eigen fysiotherapiepraktijk in Delft (fysio en manuele therapie Abtswoude), gevestigd in een woonzorgcentrum. Daar werk ik veel met ouderen. Sinds 2010 ben ik bezig met de masteropleiding geriatriefysiotherapie, speciaal gericht op ouderen dus. Ik hoop in 2013 mijn studie af te ronden. Ik ben verbonden aan een Buurtzorgteam in Delft en kom zo bij de mensen aan huis, maar ook via de praktijk kom ik bij mensen aan huis voor therapie als ze zelf niet naar de praktijk kunnen komen. Bij Buurtzorg zijn we momenteel bezig met een project waarin medewerkers van Buurtzorg frailty (kwetsbaarheid) en mobiliteitsproblemen bij cliënten signaleren om zodoende een duidelijker samenwerkingverband met de fysiotherapeut te kunnen creëren.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ria Hartveld

Praktijknaam: Fysiotherapie Koudstaal
Adres: Cort van der Lindenstraat 245
Postcode: 2613LC
Plaats: Delft

Tel:015-2146227
E-mail:info@fysiotherapiekoudstaal.nl

Datum afronding cursus fysiotherapie in de thuiszorg: 2010
Beroepsopleiding en evt. lidnummer van de beroepsvereniging:fysiotherapie, KNGF 29297

Sinds 1980 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Koudstaal in Delft. Onze praktijk is gevestigd in een verzorgingstehuis. Ik heb intussen veel ervaring met fysiotherapie voor ouderen, ook in de thuissituatie. Ik zet mij graag in voor Delftenaren die zo lang mogelijk, op een verantwoorde manier, in hun eigen leefomgeving willen blijven functioneren. Samenwerken met huisartsen, het zorgteam in ons verzorgingshuis, thuiszorg, ergotherapie en zeker ook mantelzorgers is daarbij vanzelfsprekend.

Ik heb regelmatig bijscholing gevolgd op het gebied van fysiotherapie voor ouderen en ik neem deel aan het CVA netwerk regio Delft. Als thuiszorgfysiotherapeut begeleid ik het Buurtzorgteam Delft Centrum.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht