Categorie archief: Norg

Rozemarijn Zwartenkot

Praktijknaam: Oefentherapie Norg
Adres: Marke 6
Postcode: 9331EW
Plaats: Norg
Tel: 06-30378419/ 0592-612152
E-mail: info@oefentherapienorg.nl

Mijn naam is Rozemarijn Zwartenkot. Ik heb mij de laatste jaren gespecialiseerd als oefentherapeut Mensendieck, in het behandelen van mensen met Chronische aandoeningen.
In 2010 ben ik aangesloten bij het ParkinsonNet, waardoor ik in toenemende mate mensen aan huis ben gaan behandelen, naast  de individuele begeleiding vanuit mijn eigen praktijk.
Mijn werkgebied heeft zich de laatste jaren uitgebreid naar de gehele gemeente Noordenveld.

Op dit moment werk ik veel multidisciplinair samen met diverse ergotherapeuten, een collega fysiotherapeut, een logopedist en diverse thuiszorgorganisaties.
Daar ik gemerkt heb, uit ervaring, dat mijn zorg verder gaat, dan de directe patiëntenzorg, was de opleiding voor geïntegreerde thuiszorg een goede aanvulling, om mijn werkwijze nog meer te professionaliseren.

Mijn uitdagingen liggen op het terrein van de kwetsbare ouderen en ook in het begeleiden van de mensen in hun laatste fase van het leven, naast de al bekende groep mensen  met Chronische aandoeningen, die ik al veel begeleid.
Ik wil graag optimale zorg leveren, op het juiste moment, in goede samenwerking, waarbij de patient en evt zijn/haar mantelzorgers, gestimuleerd worden tot zelfredzaamheid en eigen verantwoording.

Meer informatie is te vinden op: www.oefentherapienorg.nl

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht