Categorie archief: Hoofddorp

Jeanine Lamers

In 1996 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck. Al ruim 16 jaar ben ik werkzaam in een particuliere praktijk in het gezondheidscentrum Toolenburg in Hoofddorp. Zes jaar geleden heb ik, samen met mijn collega Barbara Kieboom, een praktijk geopend in verzorgingstehuis Horizon ook in Hoofddorp (centrum).

Jeanine Lamers en Barbara Kieboom

In de afgelopen jaren heb we ons verder gespecialiseerd in het behandelen van de ouder wordende mens en chronisch zieken. Daarnaast hebben we de opleiding valpreventie “In Balans” en de post-HBO opleiding thuiszorgtherapie succesvol afgerond.

Wij hebben nauwe samenwerking met verschillende thuiszorgorganisaties in Hoofddorp. Ook hebben we samenwerkingsverbanden met onder andere een ergotherapeut, huisartsen, psycholoog, diëtist en een logopedist. In deze samenwerking houden we elkaar op de hoogte en overleggen we over de beste manier om iets aan te pakken.

Door de combinatie verzorging en therapie proberen we ervoor te zorgen dat mensen zo lang en gezond mogelijk zelfstandig in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen.

We zijn erg enthousiast over de samenwerking van thuiszorg en therapie en ook de cliënten geven aan dat deze samenwerking een grote meerwaarde geeft. Het zoeken naar en het vinden van oplossingen in de vaak complexe thuissitautie van clienten geeft ons heel veel voldoening!

De behandelingen kunnen zowel bij u aan huis als bij ons in de praktijk (Ter Veenlaan 179a).

Ons werkgebied is in en rond Haarlem, Heemstede Hillegom, Hoofddorp, Lisse en Nieuw- Vennep. Voor meer infomatie kunt u ons telefonisch bereiken op nummer: 06- 34631715

Website: www.thuiszorgtherapie.com
Mail: info@thuiszorgtherapie.com

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht