Categorie archief: Heemskerk

Trudi Duin

Ik werk sinds 1992 als oefentherapeut Cesar-Mensendieck.
Naast behandeling in de praktijk, op de van Coevenhovenstraat 2 a in Heemskerk, richt ik mij op behandeling aan huis in de regio mid- en zuid Kennemerland.
Sinds 2010 maak ik deel uit van de werkgroep Ouderen & Chronisch zieken van de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar-Mensendieck.

Als thuiszorgtherapeut behandel ik cliënten aan huis. Te denken aan kwetsbare ouderen, chronisch zieken en cliënten in de palliatieve zorg.
Kwetsbare ouderen: Dan denk ik aan u. U bent niet echt ziek, maar merkt bijvoorbeeld dat het evenwicht minder is geworden en het lopen moeilijker gaat.  Dan kom ik graag bij u langs om uw balans te trainen, met u samen het valrisico te beperken en het lopen te oefenen. Of wanneer u merkt dat andere, dagelijkse activiteiten minder goed gaan, zoals het uit bed komen, van zitten tot staan komen, afwassen, douchen, boodschappen doen, u durft de trap niet meer zo goed op en af etc.. Dan kan ik bij u langskomen om die activiteiten met u te oefenen.

Chronisch zieken: Dan denk ik  onder anderen aan ziektebeelden als COPD, Parkinson, revalidatie na CVA (=beroerte), MS etcc.

Palliatieve zorg: Ondersteuning in de laatste fase van het leven zoals ondersteunen  bij ademproblematiek  en bij ontspanning.  Of het oefenen van bepaalde bewegingen of het zichzelf verplaatsen.

Ervaring en onderzoek geven aan dat juist het oefenen en intrainen in de thuissituatie zo waardevol is!

Bij acute problemen kom ik binnen 48 uur bij u langs en bij minder acute problemen binnen een werkweek.

U kunt mij bereiken voor meer informatie of  het maken van een afspraak via 0251-374522 of 06-53692768 of info@duinergonomie.nl.

Ik ben in 1992 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar.
Sinds die tijd heb ik allerlei cursussen, scholingen en een studie afgerond.

  • In 2013 de opleiding thuiszorgtherapie
  • Ademtechnieken bij astma en COPD
  • Als adem- en ontspanningstherapeut (methode Jan van Dixhoorn)
  • Lid van het Parkinsonnet
  • Cursus valpreventie
  • Ergonomie

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht