Categorie archief: Vianen

Ellen Toet

Naam:  Ellen Toet ( E.M.)
Praktijknaam: Lijf  & Leven Ede, Lijf & Leven Vianen
Adres: Klaphekweg 40, Ursulinenhof 1
Postcode: 6713 HN, 4133 DA
Plaats: Ede, Vianen
Tel: 0318-642509, 0347-769019
Email: ellen.toet@lijfenleven.com
Ik ben Ellen Toet, sinds 1985 werkzaam als fysiotherapeut in Ede en sinds 2013 ook in Vianen. Ik werk vooral in het gebied van chronische aandoeningen zoals COPD, hartfalen, neurologie en ouderen. Wij werken in onze praktijk samen met de ergotherapeut, dietist, longverpleegkundige en huisarts. Een multidisciplinaire aanpak (samen met meer zorgverleners in één traject werken) is voor mij altijd logisch geweest. Betere zorg in de thuissituatie krijg je niet alleen door te werken aan zoveel mogelijk herstel, maar ook door te zorgen voor aanpassingen die écht nodig zijn.

Samen met mijn collega fysiotherapeut Ingeborgh en een ergotherapeut werken we in Buurtzorg+team Ede-West en Ede-Zuid. In Vianen zoeken we nog naar verdere samenwerking.

Wij komen op verwijzing van de huisarts of specialist thuis en oefenen vanuit de hulpvraag van de patiënt: wat wil hij of zij weer gaan bereiken?

Ook worden we vaak betrokken bij  palliatieve trajecten, om pijn te verminderen, benauwdheid te verminderen en de mantelzorger te ondersteunen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht