Paulien van Eldik

Paulien van Eldik 1Praktijknaam: Praktijk voor Thuiszorgtherapie OptiFysik
Adres: Drieklinken 28
Postcode: 3972 ED
Plaats: Driebergen
Correspondentieadres: Gortstraat 78, 3905 BG Veenendaal
Tel: 06-29446055
E-mail: optifysik@hotmail.nl

Ik ben Paulien van Eldik en sinds juli 2012 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. Het mooie aan mijn beroep is, dat ik mensen leer hoe ze zelf met hun klachten op het gebied van houding en beweging om kunnen gaan. Ik ben lid van de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck. Daarnaast sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Vanaf 1 januari 2014 heb ik praktijk OptiFysik in Driebergen van Ed Laagewaard overgenomen en ben ik werkzaam als thuiszorgtherapeut. Ik ben toen ook meteen gestart met de cursus Geïntegreerde Thuiszorgtherapie, welke ik 11 juni 2014 zal afronden.

De oudere mens heeft altijd mijn interesse getrokken. Tijdens mijn opleiding en verschillende waarnemingen daarna, heb ik veel ervaring opgedaan met het geven van bewegingstherapie aan ouderen.

Het begeleiden en helpen oplossen van soms moeilijke problematieken die kunnen ontstaan in thuissituaties, samen met anderen zorgverleners uit mijn netwerk, geeft mij veel voldoening. Het is voor mij een voorrecht om op deze manier mensen te kunnen helpen.

U kunt mij direct bereiken op 06-29446055 of een mail sturen naar optifysik@hotmail.nl

Voor meer informatie kunt u kijken op mijn website: www.optifysik.nl

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>