Nelly Pijper

Nelly PijperNaam:Nelly Pijper
Praktijknaam: Maatschap Oefentherapie Cesar
Adres: Kaarde 13-d
Postcode: 2811RW
Plaats: Reeuwijk
Tel: 0182395941
Email: cesarreeuwijk@ezorg.nl

Mijn naam is Nelly Pijper en ik ben sinds 1982 werkzaam als oefentherapeut Cesar.

Naast mijn werk als algemeen oefentherapeut Cesar, ben ik mij de laatste jaren gaan richten op de zorg voor ouderen en chronisch zieken.

Deze specialisatie in de zorg voor ouderen en chronisch zieken werd mogelijk door het volgen van diverse vakopleidingen en cursussen met betrekking tot geïntegreerde thuiszorg en de intensievere praktijkervaring met senioren.

Sinds 2013 ben ik dan ook gecertificeerd thuiszorg therapeut.

Ik vind het belangrijk om ouderen en chronisch zieken de meest optimale begeleiding te geven in hun thuissituatie waardoor de cliënt zo lang mogelijk op verantwoorde wijze in de eigen leefomgeving zelfstandig kan functioneren.

Deze multifunctionele begeleiding komt tot stand in nauwe samenwerking met o.a. huisartsen, ergotherapeut, thuiszorgorganisatie en medisch specialisten.

Daarnaast  is in samenwerking met de thuiszorgorganisaties, de huisartsen en praktijkondersteuners huisartsen in Reeuwijk een valketen opgezet met als doel cliënten tijdig te screenen op verhoogd valrisico en/of te behandelen wanneer cliënten veelvuldig vallen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>