Adri Vrieler-Verwey

Brigitte Padding

Naam: Brigitte Padding-Brakband ( W.M.Padding-Brakband)
Praktijknaam: Fysiotherapie Hofspoor
Adres: Hofspoor 4postcode: 3994VZ Houten
Plaats: Houten
Tel: 0644450908
Email: empadding@ziggo.nl
Datum afronding cursus fysiotherapie in de thuiszorg: 11 juni 2014
Beroepsopleiding en evt. lidnummer van de beroepsvereniging: Geriatriefysiotherapeut NVFG/KNGF 89271

Ik ben Brigitte Padding geregistreerd Geriatriefysiotherapeut. Ik heb gekozen voor de oudere patiënt omdat ik het leuk vind om met deze specifieke doelgroep om te gaan. Ook vind ik het een uitdaging om mensen zo lang mogelijk (of weer) optimaal te laten functioneren waardoor kwaliteit van leven en zelfredzaamheid zo lang mogelijk behouden blijven.

Ik ben werkzaam in een particuliere praktijk in Houten, Fysiotherapie Hofspoor. Vanuit deze praktijk werk ik o.a. in een verzorgingshuis en behandel daar patiënten die tijdelijk zijn opgenomen, bewoners vanuit eerste lijn en een aantal patiënten met een verpleeghuisindicatie. Ik ben betrokken bij multidisciplinair overleg. Samenwerking is essentieel in de ouderenzorg gezien de Multi pathologie en complexe situaties van deze patiëntengroep. Het vraagt om een goede samenwerking met zowel verpleging, ergotherapeuten, artsen als andere disciplines die betrokken zijn bij de Patiënt. En niet te vergeten met de mantelzorgers. Tevens behandel ik poliklinische patiënten en patiënten in hun thuissituatie, waarbij de omgeving, thuiszorg en oog voor mantelzorg een belangrijke rol spelen.

Vandaar dat ik de opleiding voor Geïntegreerde Thuiszorgtherapeut heb gevolgd. Zeker gezien de toekomst en de plannen van de overheid.

Wilt u informatie, ik ben te bereiken op tel: 0644450908
of via e-mail: empadding@ziggo.nl

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>