Wim Kloosterboer

Wim Kloosterboer

Wim Kloosterboer

naam: Wim Kloosterboer
praktijknaam: Boomgaard, Fysiotherapie
adres: Van Galenstraat 2a
postcode:8051 VC
plaats: Hattem
tel: 06 1303 6880
email: info@boomgaardfysio.nl
Ik ben Wim Kloosterboer, algemeen fysiotherapeut sinds 1985 en sinds 2012 geriatrisch fysiotherapeut.

In 2014 heb ik de cursus geïntegreerde thuiszorgtherapie afgerond.
Sinds 2009 heb ik een solo eerstelijns fysiotherapie praktijk, gesitueerd in woon- en zorgcentrum de Bongerd in Hattem. Daarvoor was ik jarenlang werkzaam in een maatschap voor fysiotherapie, eveneens in Hattem.

Ik vind het leuk om mensen die niet in staat zijn om naar de praktijk te komen, in samenwerking met de thuiszorg en andere betrokken disciplines, aan huis te behandelen.

Ik zie een duidelijke meerwaarde in het behandelen in de leefomgeving. In de directe leefomgeving wordt de vertaling van behandeling naar functie sneller gemaakt.
Het is mijn doel om door middel van fysiotherapeutische behandelingen en expertise mijn aandeel te hebben in het mogelijk maken van optimaal thuis te kunnen wonen, het vergroten van de zelfredzaamheid, het verminderen van valgevaar en het optimaliseren van de kwaliteit van leven van de hulpbehoevende thuiswonende oudere en mensen met een chronische, of terminale aandoening.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>