Linda Seijsener

Naam:     Linda Seijsener
Praktijknaam: Fysiotherapie de Huet
Adres: Slotlaan 37a
Postcode: 7006 HB
Plaats: Doetinchem
Tel: 0314-341565
Email: info@fysiotherapiedehuet.nl

In de (zorg)maatschappij van nu vinden een aantal belangrijke verschuivingen plaats. Het percentage ouderen en chronisch zieken neemt drastisch toe en de zorg verschuift van intra- naar extramuraal (WMO). Dit geeft een sterke toename van (complexe) zorgvragen in de thuissituatie. Om dit op een professionele en innovatieve wijze op te vangen is geïntegreerde thuiszorg in mijn optiek essentieel. Om op hoog niveau extramurale zorg te kunnen bieden is multidisciplinaire samenwerking aan huis een must. Samen vanuit verschillende professies met de cliënt kijken naar wat nog wel kan. En samen werken met als doel het handhaven van de autonomie, voorkomen / uitstellen van opnames, en het verbeteren of behouden van functionaliteit en kwaliteit van leven.

Als Thuiszorgfysiotherapeut kom ik nooit alleen in beeld, maar altijd gezamenlijk met mijn collegae van de betreffende thuiszorgorganisatie en ook bijna altijd met een ergotherapeut. Wij bekijken de cliënt en diens zorgvraag altijd vanuit een multidisciplinair perspectief waardoor wij met een breed indicatiegebied werken en een grote, vaak kwetsbare, doelgroep bereiken. De insteek van ons multidisciplinaire zorgplan is bijna altijd gericht op zelfredzaamheid en ADL-functionaliteit.

Als Thuiszorgfysiotherapeut (t.o.v. fysiotherapeut aan huis) heb ik meer kans om de kwetsbare doelgroep tijdig te bereiken, eerder in te zetten op valpreventie, beter zicht op mogelijke overbelasting van de mantelzorgers, betere zorgaansluiting en ben ik beter uitgerust om opnames te kunnen voorkomen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>