Rosa Vlaar

Rosa VlaarNaam: Rosa Vlaar
Praktijknaam: Oefentherapie de Keizer
Adres: Keizersveld 9H
Postcode: 5803AM
Plaats: Venray
Tel: 0478-515101
Email: oefentherapie@zorgdekeizer.nl
website:  http://www.zorgdekeizer.nl/index.asp?discipline=10

Mijn naam is Rosa Vlaar en ik ben sinds 1991 werkzaam als oefentherapeut Cesar. Naast mijn werk als algemeen oefentherapeut Cesar, heb ik mij de laatste jaren gericht op de zorg voor ouderen en chronisch zieken. Sinds 2011 ben ik dan ook gecertificeerd thuiszorg therapeut.

Sinds 2011 ben ik dan ook gecertificeerd thuiszorg therapeut. Ik vind het belangrijk om ouderen en chronisch ziek en de meest optimale begeleiding te geven in hun thuissituatie waardoor zij zo lang mog elijk op verantwoorde wijze in hun eigen leefomgeving zelfstandig kunnen functioneren.

Voorbeelden van mogelijke behandeling:
Cliënt merkt bijvoorbeeld dat het evenwicht minder is geworden en het lopen moeilijker gaat. Dan kom ik aan huis om samen de balans te trainen, het valrisico te inventariseren en te beperken en het lopen te oefenen. Wanneer dagelijkse activiteiten minder goed gaan, zoals het uit bed komen, van zitten tot staan komen, afwassen, douchen, boodschappen doen, traplopen etc.. Bied ik hulp om in de thuissituatie deze activiteiten samen te oefenen om de zelfstandigheid te behouden. Ook word ik ingezet bij voortzetting van behandeling/revalidatie na ontslag uit het ziekenhuis.

Ik ben gecertificeerd bekkentherapeut, waardoor ik ook bij incontinentieklachten voor urine en/of ontlasting kan ik worden ingeschakeld.

Deze begeleiding komt tot stand in nauwe samenwerking met o.a. huisartsen, ergotherapeut, thuiszorgorganisatie en medisch specialisten.

Sinds 2010 werk ik samen met Het Buurtzorg+ team van Venray. http://venray.buurtzorg.net/

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>